De voordelen van Turfgrass

Meest natuurlijke uitstraling

Kunstgras is geëvolueerd van een kunstgras naar een natuurlijk ogend alternatief voor echte grasvelden. Hoogwaardige vezels en productcomponenten garanderen een realistische uitstraling van uw gazon en het blijft het hele jaar groen.

Afgezien van zijn echte natuurlijke kleuren, biedt kunstgras het extra voordeel dat het bestand is tegen vlekken en gaten, waardoor het een huisdiervriendelijke oplossing is voor uw tuin.

Turfgrass natuurlijke uitstraling
Turfgrass laag onderhoud

Laag onderhoud

In tegenstelling tot een natuurlijk gazon hoeft een kunstgras gazon niet te worden gemaaid, bewaterd of getrimd. Dit maakt het de ideale oplossing voor:

  • Mensen met weinig tijd
  • Huiseigenaren
  • Ouderen die hun gazon niet fysiek kunnen maaien

Ecologisch

Het behoeft geen betoog dat een kunstgras gazon naast af en toe beregening voor verkoeling bij hoge buitentemperaturen geen bewatering nodig heeft. Het hoeft ook niet te worden bemest of besproeid met insecticiden voor onderhoud. Dit resulteert uiteraard in een lage milieubelasting.

Bij Turfgrass verlagen we de milieu-impact van ons kunstgras verder door het 100% recyclebaar te maken. Daarnaast minimaliseren we onze ecologische voetafdruk tijdens de productie door het gebruik van water of additieven tot een minimum te beperken.

Turfgrass ecologisch
Turfgrass economisch voordelig

Economisch voordelig

Ondanks de hogere initiële investering zijn de levenscycluskosten van kunstgras lager dan die van natuurlijk gras.

Uit onderzoek is gebleken dat u al na een jaar profiteert van een lagere totale uitgave, aangezien u minder onderhouds- en waterverbruikskosten heeft. Bovendien hoeft u niet te investeren in duur tuingereedschap of onderhoudspersoneel.

En al die extra vrije tijd krijgt u gratis bij uw nieuwe kunstgras gazon.